Erik i arbete
WILDLIFEFILM.COM startades 1983. Verksamheten är inriktad på att filma natur, vilt och exploring-films. Bakom Wildlifefilm står Erik Fernström Film & Video AB.
I videoarkivets 40 talet produktioner finns det mesta;
- från brunbjörnar och isbjörnar, älgar, rådjur, tjädrar, orrar till snöleoparder, sobel och stenbockar.
Här finns också Europas största videoarkiv med jakt i alla dess former.

Inspelningsformat: Digi-Beta, Beta SP och Mini-DV.
 
Ägaren Erik Fernström har vid sidan av natur och jaktfilmer producerat filmer från bl a en Mount Everest Expedition och världens längsta hundspanntävling, den 1049 miles långa Iditarod Trail mellan Anchorage och Nome i Alaska. Bland andra filmer kan nämnas klätterexpeditioner i Peru samt en film om Buddistiska munkar vid ceremonier i Lhasa , Tibet.
Ett stort antal filmer är producerade för Svenska Jägareförbundet och Sveriges Television. Erik Ferström Film & Video AB var även initiativtagare och filmade materialet för serien "Jakttid" i Sveriges Television i början av 90-talet.

I slutet av 90-talet och början av 2000 producerades en serie jaktfilmer för svensk TV från bl a Kazakhstan och norra Canada tillsammans med en svensk författare och jägare.En annan film är den om ”Trappern” , Waldemar Bergstrand . Filmen som är en av de mest minnesvärda skildrar en av Sveriges största personligheter -i ord som handling. Waldemar Bergstrand gick bort 1988.
På senare år har även filmer inom "Wildlifeart-området" producerats.
Distributionen av filmerna sker till TV-stationer världen över. Dessutom är försäljningen från det breda filmarkivet omfattande och sker till allehanda produktioner av svenska och utländska naturreportage/filmer.
Erik Fernström i arbete
Utdrag ur våra produktioner
Vid Mount Everest